persberichten.be
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Rush op last minutes (14 juli 2017)

14/07/2017 - Deurne - De rush op last minute vakanties is volop begonnen. Door het zeer goede weer in juni was de vraag naar last minutes vorige maand kleiner dan in juni 2016, maar nu de weergoden ons de laatste dagen minder goed gezin zijn is er een opmerkelijke toename merkbaar in de vraag naar last minute vakanties naar de zon.

Dit merken ze ook bij delaatsteminuut.be, een website die alle last minutes van de grote touroperators verzameld in 1 handige zoekrobot. We merken de afgelopen dagen een opvallende stijging in het aantal zoekopdrachten op onze website. Het eerste weekend van juli was er al een opvallende piek en momenteel zien we een 2de rush op de last minutes, vertelt Jerry Vandyck, oprichter van delaatsteminuut.be.

Doordat veel vakantiegangers lang hebben gewacht met het boeken van hun last minute vakantie is er nu nog een groot aanbod beschikbare reizen voor zowel juli als augustus en hierdoor zijn de prijzen momenteel zeer scherp, aldus Vandyck. Mits een beetje slim zoekwerk kan je nu echte koopjes doen. Als je binnen de komende 4 weken wil vertrekken is de boodschap: nu boeken om te genieten van de beste tarieven.

De TOP-bestemingen voor deze zomer zijn in de eerste plaats de klassieke vakantiebestemmingen zoals Spanje en Griekenland, maar er zijn ook koopjes te doen voor wie het liever wat verder gaat zoeken. Net zoals vorig jaar is KaapverdiŽ nog steeds erg in trek en ook Gambia blijft het goed doen.

De piek die nu merkbaar is zal wellicht nog enkele weken duren, zeker als het weer in BelgiŽ wisselvallig blijft.

www.delaatsteminuut.be

meer info:

Jerry Vandyck bij delaatsteminuut.be
0489084511

E-mail: vandyck.jerry@gmail.com


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde