persberichten.be
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


De beste merken en modellen koelkasten volgens tests

Er zijn maar weinig dingen in je keuken waar je meer mee omgaat dan je koelkast, en die moet betrouwbaar zijn. Gelukkig zijn de meeste koelkasten ontworpen om lang mee te gaan. Uit een enquête die we hebben gehouden onder bijna 2.000 respondenten, blijkt dat meer dan 20% van hen hun koelkast al meer dan 10 jaar in bezit hebben. Whirlpool, GE en Kenmore voeren de lijst aan van de meest betrouwbare koelkastmerken.

Onze lijst met de beste koelkasten is samengesteld uit modellen en merken die we in de loop der jaren hebben getest en die het nog steeds opnemen tegen de concurrentie. We hebben de afgelopen 10 jaar meer dan 50 koelkasten getest en ons onderzoek heeft veel van de dingen die we zelf hebben geleerd, bevestigd.

We onderzoeken alle soorten keukenapparatuur, van koelkasten, fornuizen en vaatwassers tot air fryers en koffiezetapparaten. Wanneer we koelkasten testen, beoordelen we ze op prestaties en gebruiksgemak en blijven we ze maanden en soms jaren gebruiken in ons lab en onze testkeuken. We sturen ook koelkasten mee naar huis met consumenten zodat we de ins en outs van een model beter kunnen leren kennen, waardoor we de betrouwbaarheid na verloop van tijd beter kunnen inschatten.

Blijf kijken na onze lijst met aanraders voor meer informatie over hoe we koelkasten beoordelen. We vertellen je ook waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een nieuwe koelkast, van hoe je de beste maat kunt bepalen tot welk type koelkast je moet kopen en welke functies je prioriteit moeten hebben. Als je op zoek bent naar meer koelkastopties, bekijk dan onze gidsen voor de beste minikoelkasten, draagbare koelkasten en koelkasten in retrostijl.

LG maakt doordacht ontworpen, goed presterende koelkasten. Je kunt erop vertrouwen dat dit InstaView model je voedsel uitstekend vers houdt, maar wat hem echt onderscheidt is de unieke deur-in-deur functie: De InstaView technologie schakelt de binnenverlichting aan wanneer je op de gemakkelijk bereikbare doorzichtige deur klopt. Dan kun je snel een snack pakken zonder de hele deur te hoeven openen. We zijn blij met de opbergmogelijkheden, hoewel sommigen de rekken binnen misschien wat ondiep vinden.

We hebben onlangs ook het Craft Ice smart model van LG getest, met hetzelfde deur-in-deur ontwerp maar zonder het doorkijkpaneel voor een slankere look. Hij heeft Wi-Fi, een waterfilter en een ambachtelijke ijsmaker die heldere ijsbolletjes ter grootte van een cocktail maakt. Voor een optie met nog minder gedoe kun je met een gerust hart de LG koel-vriescombinatie met onderbouw overwegen, die in onze test een uitstekende temperatuurregeling en uniformiteit had, plus een ijsmaker die de blokjes in een bak bewaart.

In ons onderzoek ontdekten we dat LG een van de populairste koelkastmerken was onder onze respondenten. De meesten kochten hun LG in de afgelopen vijf jaar en bijna iedereen zei dat ze opnieuw een LG koelkast zouden kopen.

Klik hier voor verdere informatie over dit onderwerp: Beste Koelkast
Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point bv, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz