persberichten.be
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


ICI PARIS XL opent winkel in DeinzeShopping

Deinze, 6 augustus 2014

Zopas heeft ICI PARIS XL officieel de openingsdatum voor hun nieuwe Shop bij DeinzeShopping bekend gemaakt. Op vrijdag 22 augustus opent de gerenommeerde keten haar nieuwste retail-concept voor parfums, verzorging, make-up en zonneprodukten.

Als toevoeging aan de winkels van DeinzeShopping is ICI PARIS XL absoluut een meerwaarde voor de klanten, zegt Patrick Piens, eigenaar en beheerder van Deinze Shopping Park. Hun ruim aanbod van parfums, make-up, verzorgings- en zonneprodukten is een mooie aanvulling voor de andere winkels zoals JBC, ZEB, Brantano, Bel&Bo, Avance, Lola & Liza, C&A, Veritas en Eldi.

Met ICI PARIS XL haalt DeinzeShopping een echte publiekstrekker binnen. "ICI PARIS XL is bij de klanten zeer geliefd. Hun regelmatige acties met bons voor extra korting zijn zeer interessant voor de mensen in en rond Deinze.

Verwacht wordt dat ICI PARIS XL in DeinzeShopping® klanten aantrekt tot 25 km rond Deinze. Zelfs voor de bewoners van de hele westelijke en zuidelijke rand van Gent is DeinzeShopping met de wagen vlotter bereikbaar dan de Gentse binnenstad., aldus Patrick Piens.

Ook bij de meer dan 15.000 Facebook-vrienden van DeinzeShopping® werd het nieuws vandaag laaiend enthousiast onthaald. Hun super positieve reacties zijn te lezen op de Facebook pagina van DeinzeShopping.

Rendez-vous voor de feestelijke opening op 22 augustus !

Over Deinze Shopping Park

Allemaal onder één dak en rond één grote en gratis parking verzamelt DeinzeShopping® de nieuwste retail-concepten van JBC - ZEB - BRANTANO - BEL&BO - AVANCE - L&L - C&A - VERITAS - ELDI en nu dus ook ICI PARIS XL.

Het binnenstedelijke en kernversterkende DeinzeShopping ligt aan de Guido Gezellelaan te Deinze, op wandelafstand van de Markt en het ziekenhuis. De Shopping is vlot bereikbaar met de wagen. Er is een private parking voor 196 voertuigen, gratis tijdens het winkelen in de Shops van Deinze Shopping Park.

DeinzeShopping® is open van dinsdag tot vrijdag van 09:30 tot 18:30, en op zaterdag én zondag van 10:00 tot 18:00 u.

Meer info op www.DeinzeShopping.be


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point bv, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz