persberichten.be
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


SAIDJAH GALO: Flamenco concert en dans

Flamenco verdient respect. Het is geen folklore maar een actuele, levende Arte. SAIDJAH GALO is een van die jonge, talentvolle artiesten die leeft voor flamenco. Zij komt uit een muzikale familie en werd door haar moeder, die een eigen dansschool heeft in Bergamo, reeds tijdens haar kindertijd ingewijd om uiteindelijk haar opleiding met de grootste onderscheiding te vervolmaken. Ze studeerde o.a. aan de flamenco-academie La Fundacien Cristina Heeren de Arte Flamenco in Sevilla. Saidjah geeft les in Gent, Rijsel en Antwerpen en wordt regelmatig uitgenodigd voor workshops. Geregeld keert ze nog terug naar Sevilla om zich verder in deze karaktervolle dans te verdiepen.

Bij flamenco denk ik aan karakter , aan temperament , aan soul , dat heeft Saidjah Galo zeker allemaal, maar daarbovenop zie ik bij haar ook frisse schoonheid, op een bedje van gratie, en geloof me daar kijk je van op. (Bart Peeters)

Klassevolle sensualiteit en elegantie met krachtige expressie treffen de essentie.

zaterdag 18 oktober 2014 om 20.30 uur
VVK 12/ADD 14

in Het Bedrijf, Leopold II-laan 9a, 8670 Oostduinkerke

Saidjah Galo: dans Alexander Gavilan: gitaar Jose Ligero: zang La Barraca

Info en tickets : reservaties.hetbedrijf@koksijde.be, aan het onthaal van Info Koksijde (Dienst Toerisme, Zeelaan 303, Koksijde) of op 058/532999

Het Bedrijf

E-mail: promotie@hetbedrijf.be


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point bv, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz