persberichten.be
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Training voor verzorgers of mantelzorgers van dementerende ouderen

De wereld verandert door de technologische ontwikkelen die spelen. Er wordt bijvoorbeeld steeds meer producten online verkocht, communicatie verloopt via een smartphone en het is mogelijk om cursussen online te volgen. En lang niet alleen een typecursus online, maar ook trainingen voor mantelzorgers of voor mensen met een aandoening zoals dyslexie.

Het zijn dus lang niet meer alleen trainingen zoals Photoshop, AdWords en SEO die digitaal te volgen zijn. Ook cursussen om te leren om te gaan met mensen die dementie hebben, worden niet meer alleen op locatie gehouden. Zo is de cursus DementieOnline zelfs te volgen via een mobiel apparaat zoals een tablet.

Overigens is dat geen vereiste want de huidige cursisten hoeven geen gebruik te maken van deze nieuwe mogelijkheid. Inloggen op een desktop is uiteraard ook mogelijk. Veel huishoudens hebben een tablet in huis, maar lang niet iedereen.

Voor wie is de cursus DementieOnline?
Het bedrijf achter deze cursus heeft het programma speciaal gemaakt voor mantelzorgers van personen met dementie. Hierin wordt geleerd om te gaan met de aandoening, emoties en tips om het gedrag van de patient of naaste aan te passen. De cursus bevat theorie maar bevat ook begeleiding van een coach die online met cursisten communiceert.

E-mail: persberichtschrijven@email.nlHet bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point bv, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz