persberichten.be
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Concert Wannes Capelle - Zonder Niemand

zaterdag 13 december 2014 20.30 uur
VVK 14/ ADD 16

in Het Bedrijf, Leopold II-laan 9a, 8670 Oostduinkerke

Sinds hij met Ploegsteert, het tweede album van zijn Zesde Metaal, de lovende recensies aan elkaar reeg, is WANNES CAPELLE niet meer van achter de microfoon weg te slaan.

Altijd trouw aan zijn eigen stijl en mijmeringen, maar o zo ontrouw aan vastgelegde formules.

Ook in 2013 veranderde Cappelle weer de instrumenten van schouder. Na een festivalzomer met Het Zesde Metaal en een theatertournee met strijkerskwartet, zocht hij in het najaar van 2013 opnieuw de intimiteit op van zijn geliefde huiskamerconcerten. Alleen was de tijd nu rijp voor een meer uit de kluiten gewassen huiskamer: het theater.

ZONDER NIEMAND.
Geen gezelschap, behalve dat van het publiek. En dat zal men geweten hebben. Naast uitgepuurde pareltjes van zijn eerste twee albums, brengt Cappelle ook materiaal van zijn in het voorjaar verschenen EP, waarop hij enkele nieuwe en eerder onuitgegeven nummers verzamelt.
En wie weet krijgt het bevoorrechte publiek al een voorsmaakje van het album-in-de-maak...

Kortom, Wannes Cappelle blijft de hemel bestormen, maar schuwt de omwegen niet. Om zichzelf en zijn fans nog een keer bijna exclusief voor deze van Het Bedrijf - te blijven verrassen.

slechts gewapend met gitaar, maar ontwapenend met eerlijkheid en humor.

Info en tickets : reservaties.hetbedrijf@koksijde.be, aan het onthaal van Info Koksijde (Dienst Toerisme, Zeelaan 303, Koksijde) of op 058/532999
www.hetbedrijf.be.
http://www.facebook.com/HetBedrijfODK - https://www.twitter.com/HetBedrijfODK

E-mail: promotie@hetbedrijf.be


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point bv, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz