persberichten.be
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


UNIT4 nieuwe ERP-leverancier van productiehuis Caviar

In navolging van andere grote bedrijven, gelooft ook productiehuis Caviar in de kwaliteiten van ERP-leverancier UNIT4. Agresso, de ERP-software van UNIT4, raakte in 2013 al ingeburgerd bij het productiehuis, maar gaat nu ook live.

Caviar is een leidend productiehuis actief in Brussel, Los Angeles, Londen, Parijs, Praag en Amsterdam. Het produceert naast commercials ook televisiereeksen als Clan, De smaak van De Keyser en Connie & Clyde en langspeelfilms (Het Varken van Madonna, Smoorverliefd en de coproductie Nymphomaniac).

Binnen Caviar heerst er enorm veel dynamiek, onder andere veroorzaakt door overnames, herstructureringen en veranderende bedrijfsprocessen. UNIT4 biedt met Agresso een antwoord op deze dynamiek. We zijn enthousiast over de samenwerking tussen UNIT4 en Caviar, getuigt Roel Caers, bestuurder bij UNIT4. Het vlot implementeren van onze software getuigt van een groot engagement van beide partijen.

Kwaliteit boven alles

Dat het leveren van kwaliteit een uitdaging is, bewijst ook dit voorbeeld. De beproefde oplossingmodellen van bestaande UNIT4-klanten wisten Caviar te overtuigen van de kracht van Agresso. UNIT4 helpt namelijk de steile groei van het bedrijf en de daarbij horende complexere businessprocessen in goede banen te leiden.

Meer informatie over de ERP-sofwtare van UNIT4 vindt u op:
ERP Software

E-mail: danielle.spuesens@unit4.comHet bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point bv, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz