persberichten.be
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Support2U lanceert Capture-Time

Capture-Time is het babyboek 2.0, maar ook het nieuwe familiealbum of gewoon een plek waarop je leuke momenten verzameld!

CAPTURE-TIME is de nieuwste ontwikkeling van de sociale-media. Maak een tijdlijn voor je zelf, je (klein)kinderen, je familie of een groep vrienden. Deel deze met alleen maar mensen uitgenodigd door jou zelf. ZONDER reclame of commercieel gedoe!

Capture-Time is het babyboek 2.0, maar ook het nieuwe familiealbum, je vrienden ontmoetingsplaats of gewoon een plek waarop je leuke momenten verzameld!

En dat allemaal zonder dat je wordt lastig gevallen met advertenties of ander commercieel gedoe. Gewoon vrijuit je leuke momenten delen, er een anekdote of een leuk verhaal aan plakken en in chronologische volgorde op de webpagina plaatsen.

Vanaf 1 augustus 2014 zijn we live gegaan met de (wat wij noemen) basis functies. Maar we hebben nog veel meer ideetjes! Volg daarom ons blog en onze uitingen of Facebook en Twitter. Daar laten we je binnenkort weten wat we nog meer in petto hebben.

Natuurlijk kun je ook gewoon registreren en eens rondkijken naar de mogelijkheden. Op die manier ontdek je Capture-Time en zul je zien hoe eenvoudig het is om je eigen webpagina te maken, te delen met anderen en te beheren. En die nieuwe mogelijkheden zie je dan vanzelf verschijnen. E-mail: dixon@capture-time.com


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point bv, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz