persberichten.be
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Godot vzw organiseert Moviemotion #1 in Roeselare

Godot vzw is opgericht in 2015 met als doel culturele activiteiten te organiseren in Roeselare. De organisatie is er voor zij die zich graag wentelen in een inspirerende, creatieve sfeer, voor zij die willen samenkomen om boeiende mensen, locaties, films, theaterstukken en andere te leren kennen, maar ook voor zij die eens iets anders willen uitproberen en daarbij niet geloven in de zogenaamde drempel. Godot vzw communiceert daarvoor graag met de bestaande culturele spelers in Roeselare en wil bedrijven warm maken om hierin mee te investeren. Zo proberen ze samen een hecht en divers creatief web doorheen Roeselare te weven.

Moviemotion is een tweeledig evenement dat elke eerste zaterdagavond van de maand zal plaatsvinden. Ten eerste gaat Moviemotion over het spelen van een kwaliteitsfilm. Het tweede kenmerk van Moviemotion is de unieke locatie waar geprojecteerd zal worden. Tot slot verlaat het publiek de locatie met een gevoel van welbevinden na de beleving van deze totaalervaring.

Voor onze eerste editie van Moviemotion trekken we naar het ontzettend knusse en gezellige Coffeelab van Michael en Cynthia, m.n. Creme de la crema. Op 2 mei om 20:30 start een reeks van vele fijne filmavonden. Leon (1994) staat alvast geprikt als onze eerste film. Wees welkom om al uw zintuigen te laten prikkelen voor 8! Hiermee bedoelen we dan ook alle zintuigen, want voor deze prijs krijgt u niet alleen een film, maar ook een hapje voorgeschoteld.

Klik hier voor het volledige persdossier
E-mail: info@godotvzw.be


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point bv, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz