persberichten.be
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Transport loopt op wieltjes bij VZW Eigen Tijd dankzij Isobar (Kuurne 19 juni 2015)

Vandaag is er feest voor de bewoners en het personeel van Woonzorgcentrum E. Carpentier en dienstenchequeonderneming DOE (VZW Eigen Tijd)! Bewoners en medewerkers kwamen samen voor de plechtige overhandiging van de sleutel van een dienstwagen geschonken door de familie Bouckaert, aan de directeur van VZW Eigen Tijd, Philip Minnaert.

NV Isobar schenkt immers een aangepaste dienstwagen voor rolstoelvervoer aan VZW Eigen-Tijd, die er dankbaar gebruik van zal maken om de bewoners van het Woonzorgcentrum en daarbuiten nog beter te bedienen op het vlak van extramurale dienstverlening.

Op de site van VZW Eigen Tijd in de Doornenstraat pronkt vanaf vandaag een tweede bedrijfswagen, een rolstoelauto voor aangepast vervoer, een donatie van de familie Bouckaert.

Er is historisch altijd een beetje een verband geweest tussen de familie Bouckaert en het Woonzorgcentrum. De site waar het WZC gelegen is werd gekocht in 2003 van NV Fenbo, immobilien vennootschap van de Isobar groep; de stichter en diens echtgenote Dhr. en mevr. Daniel Bouckaert, verblijven samen in het WZC.

NV Isobar is een Belgisch familiebedrijf die de voorbije decennia uitgroeide tot een belangrijke fabrikant van koelcellen en isotherme deuren. Het oer-West-Vlaamse familiebedrijf was vroeger gevestigd in Kuurne maar verhuisde een tiental jaar geleden naar Beveren-Leie.

Dhr. Bouckaert overhandigde vandaag de sleutels van een dienstwagens aan Philip Minnaert, directeur van VZW Eigen Tijd: Wij bieden naast ouderenzorg in het woonzorgcentrum Evarist Carpentier & assistentiewoningen Bonaerde, ook huishoudhulp aan via dienstencheques. Aangepast vervoer is, naast poetsen aan huis en strijken in de strijkwinkel van DOE, een van de belangrijke extramurale dienstverleningen die wij aanbieden. Het zorgt voor het stimuleren van sociale contacten (op bezoek gaan bij familie of vrienden), terug zelf boodschappen met hulp van een begeleider, op consultatie bij de arts specialist, met een gevoel van vertrouwen en veiligheid. Het vervoer wordt immers vanuit het WZC georganiseerd door onze eigen medewerkers, vertelt Dhr. Minnaert.

De rolstoelwagen zal ongetwijfeld een meerwaarde bieden aan de kwaliteit van onze intra- en extramurale dienstverlening en daar zijn we de familie Bouckaert zeer dankbaar voor.


E-mail: directie@eigentijd.be
Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point bv, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz