persberichten.be
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Webshop Trustmark heeft binnen een maand de Vlaamse markt veroverd

Webshop Trustmark spreekt de Vlamingen aan. Het keurmerk dat verleden maand de lancering in Vlaanderen aankondigde, boekt nu al groot succes. Binnen een maand tijd hebben zich meer dan 280 webwinkels aangemeld.

Webshop Trustmark is hard op weg het grootste onafhankelijke keurmerk ter wereld te worden. Wereldwijd hebben duizenden winkels zich al aangesloten bij het keurmerk dat een groot vertrouwen geniet bij de consument. Het Trustmark is sinds 2001 de brancheorganisatie en het Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. De bij Webshop Trustmark aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van het Trustmark. Het keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. De aanmeldingen en eventuele klachten worden behandeld door juristen in alle landen. Daarnaast worden winkels periodiek gecontroleerd.

Webshop Trustmark Belgie maakt het de Vlaamse ondernemers makkelijk. Wie zich voor 31 december 2014 aanmeldt op webshoptrustmark.be hoeft de eerste drie maanden niets te betalen.

Meer info: Webshop Trustmark of 00-31 (0)204.714.397

E-mail: info@webshoptrustmark.be


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point bv, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz