persberichten.be
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Uitbreiding Tebodin in Belgie

Uitbreiding kantoor Tebodin in Zwijndrecht voor Belgische industrie

Nieuwe directeur in Belgie focust op groei Tebodin

Het aantal projecten dat de engineers en consultants van Tebodin uitvoeren voor Belgische klanten is de laatste jaren sterk toegenomen. Om deze reden werkt Tebodin, onderdeel van Bilfinger, aan de uitbreiding van het kantoor in Zwijndrecht, dicht bij Antwerpen. Daar zal de nieuw aangestelde directeur Johan Vanderborght (54) focussen op de verdere groei van Tebodin. Aanwezigheid in BelgiŽ is belangrijk om de markt aldaar direct en goed te bedienen. Korte lijnen, snel schakelen, dat is nodig om de voorspelde verdere groei van Tebodin in de industriŽle sector in BelgiŽ mogelijk te maken.

Ervaring
Johan Vanderborght is per 1 juli 2016 aangesteld als directeur van Tebodins Belgische vestiging. Hij heeft ruime ervaring met consultancy en engineering in de Belgische industriŽle markt. Eerder realiseerde hij de groei van KH Engineering in BelgiŽ en was bij Total een aantal jaar senior projectmanager in engineering, project- en bouwmanagement.

Chemie en farma
Tebodin is actief in de chemische sector, olie en gas, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie en de energiesector. In BelgiŽ ligt de focus vooral op chemie en farma. In het kantoor aan de Boereveldseweg 4 in Zwijndrecht zijn ook drie andere bedrijven van Bilfinger gevestigd: Bilfinger ROB, Bilfinger EMV en Bilfinger Industrial Services (BIS), die waar nodig hun expertise zullen inbrengen. Zodoende is Tebodin in staat klanten optimaal te bedienen; van het eerste initiatief van een project tot en met realisatie, onderhoud en beheer.

Voor meer informatie: Brigit Stokman (Director PR), 070 348 07 19.

E-mail: cees.siermann@vdcp.nlHet bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point bv, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz