persberichten.be
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Loodgieter Aalst ziet toename bij spoedklussen

Wie denkt dat loodgieters alleen tijdens de vaste kantooruren bij mensen langsgaan om hulp te bieden heeft het mis! De loodgieter in Aalst ziet een toename in het aantal spoedklussen wat deze loodgieter jaarlijks uit moet voeren. Steeds vaker zijn woningbezitters op zoek naar een loodgieter die laat op de avond langs kan komen voor het verhelpen van een storing in de cv-ketel, het verhelpen van een lekkage in huis of het doorspuiten van de afvoer om een verstopping tegen te gaan. Het is niet gek dat de spoedloodgieter steeds vaker ingeschakeld wordt. Veel mensen zijn overdag aan het werk, waardoor zij complicaties pas ontdekken als ze weer thuis zijn. Dit is vaak pas later in de middag of in de avond.

Toename van het aantal spoedklussen verwacht voor de winter Het aantal spoedklussen wat de loodgieter in Aalst momenteel uitvoert zal niet constant blijven verwacht hij. “In de winter krijgen mensen regelmatig met een storing in hun cv-ketel te maken, waardoor zij de hulp van een loodgieter nodig hebben om de storing te verhelpen.” Doordat de storing in de cv-ketel vaak pas ’s avonds ontdekt wordt, schakelen mensen sneller een spoedloodgieter in. De loodgieter raadt mensen aan om hun cv-ketel zeker eens per jaar te laten controleren en onderhouden, zodat storingen in de winter voorkomen kunnen worden.

Andere klussen voor een spoedloodgieter
Naast het verhelpen van storingen in de cv-ketel kan een spoedloodgieter mensen ook met andere werkzaamheden van dienst zijn. Zo rukt de spoedloodgieter in de winter vaak uit bij gesprongen leidingen. Tijdens de winter staat het water in de leiding vaak stil, waardoor dit bevriest en uit zal zetten. Als gevolg hiervan kan de leiding knappen, waarbij in veel gevallen een lekkage en bijbehorende waterschade ontstaat. Reden genoeg om zo snel mogelijk de hulp van een loodgieter in te schakelen.

E-mail: brittmeeuwsen@gmail.com
Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point bv, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz