persberichten.be
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Loodgieter Mechelen vervangt steeds vaker oude cv-ketels

De cv-ketel wordt als een van de belangrijkste elementen binnen een woning beschouwd. Dit is niet voor niets! Met de cv-ketel worden de kamers in je woning verwarmd, heb je dagelijks de mogelijkheid om met warm water te douchen of een warm bad te nemen, enzovoorts. Toch wordt het onderhoud aan de cv-ketel regelmatig door woningbezitters vergeten, waardoor de loodgieter in Mechelen hulp moet bieden bij het oplossen van storingen. Vaak is een storing het gevolg van grote stofhopen tussen de onderdelen van de cv-ketel, of door slijtage aan de onderdelen. Mocht een storing niet meer te verhelpen zijn, dan kan de loodgieter in Mechelen je helpen bij het vervangen van de oude cv-ketel in huis.

Overstappen op een combiketel

Een loodgieter kan je meer vertellen over de voordelen van een combiketel en de mogelijkheden die je hebt als je een combiketel in huis wilt laten plaatsen. Kies je voor een combiketel met een heel hoog rendement, of geef je de voorkeur aan een combiketel voor een lagere prijs?

Hulp door loodgieter bij vervangen van oude cv-ketel
Voor woningbezitters is het vaak erg lastig om een oude cv-ketel zelf te vervangen, waardoor de hulp van een monteur wenselijk kan zijn. Laat je oude cv-ketel voor de winter vervangen, zodat je er in de winter warmpjes bij zit tijdens de koude dagen.

E-mail: brittmeeuwsen@gmail.com


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point bv, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz