persberichten.be
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Liefdesmakelaar: Eerste Ontmoetings- & relatiebureau voor 50, 60 & 70 plussers in Vlaanderen (juni 2017)

Matchmaker, Audrey Laeremans en bekend van het high-end relatiebureau R&F Introductions heeft op vraag van vele alleenstaande 50, 60 & 70 plussers het nieuwe ontmoetings- & relatiebureau opgestart speciaal gericht op deze steeds grotere groep van alleenstaanden.

Het relatiebureau Liefdesmakelaar bestaat uit een team van datingcoaches & relatie-experten die als echte makelaars alleenstaande persoonlijk benaderen om zo de vele valkuilen van het online daten te vermijden en vooral een veilige en kwalitatieve datingservice aan te bieden, maar toch met een lage instapdrempel door het lidgeld democratisch te houden en te mikken op alle sociale klassen van de 50+ singles.

Liefdesmakelaar is dan ook het eerste relatiebureau in Vlaanderen dat nationaal actief is en zich specifiek richt op de 50+ alleenstaanden die terug op zoek zijn naar een nieuwe levenspartner en dit op een veilige en betrouwbare manier.


Met vriendelijke groeten,

Audrey Laeremans
Personal matchmaker & dating coachRelatie- & ontmoetingsbureau Liefdesmakelaar, voor 50, 60 & 70 plussers

Tel. 0476/79.16.02

www.liefdesmakelaar.be

E-mail: Info@liefdesmakelaar.be
Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point bv, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz