persberichten.be
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Bespaarsite Goedkoop.be start vlog met lifehacks

Per 1 mei is bespaarsite Goedkoop.be gestart met een vlog. In deze wekelijkse vlog geven de enthousiaste jongedames Sophie (21) en Lien (22) allerhande lifehacks mee. “Het doel hiervan is om het leven van onze bezoekers te vergemakkelijken en hen te helpen besparen”, aldus Yvonne van Goedkoop.be. “Dankzij de filmpjes komen bezoekers te weten hoe zij bijvoorbeeld besparen in de keuken of tuin en dat op een verantwoorde manier”.

Bespaarsite Goedkoop.be gaf hun bezoekers al eerder tal van lifehacks mee, onder andere via hun Facebookpagina (ruim 35.0000 volgers). Lifehacks zijn handige tips die het leven vergemakkelijken. Hierbij kun je denken aan het voordelig en effectief schoonmaken van je microgolf, slim boodschappen doen in de supermarkt en het goedkoop en snel poetsen van je badkamer met huis-tuin-en-keukenmiddeltjes. Elke lifehack is gericht op besparen, zowel op geld als op tijd.

Hoe kwam Goedkoop.be op het idee om een vlog te starten? Yvonne: “We merkten op onze Facebookpagina dat de lifehacks erg populair zijn. Soms misten we echter het tastbare van onze tips. Daarom besloten we om dit om te zetten in beeld.” Goedkoop.be is de eerste bespaarsite die een vlog is gestart. De bespaarsite probeert hiermee te voldoen aan wensen van bezoekers, die van teksten en foto’s steeds vaker overstappen op video’s. “Vlogs worden steeds populairder en lifehacks zijn gemakkelijker uitvoerbaar als je ze in werkelijkheid hebt gezien. Wij hopen met de filmpjes ook echt iets toe te voegen voor onze kijkers”, aldus Yvonne.

Tot nu toe trekt de Facebookpagina van Goedkoop.be veel drukke moeders aan, die proberen hun leven op een zo efficiënt mogelijke manier in te richten. De vlog is echter interessant voor iedereen die graag tijd en geld wil besparen door het toepassen van handige en gemakkelijke trucs. Zelfs simpele dingen, zoals het snijden van een appel of het opbergen en langer goedhouden van ajuin, kunnen wellicht nóg gemakkelijker zijn dan je gewend bent. Yvonne: “Ik denk dat veel mensen zich na het zien van de lifehacks zullen verbazen over hoe simpel sommige dingen in het leven kunnen zijn. Er zijn een heleboel tips waar je zelf wellicht nooit over hebt nagedacht, maar waarbij je zeker een aha-moment gaat krijgen”.

Wil je je drukke leven vergemakkelijken en wil je geld en tijd besparen? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van Goedkoop.be en laat je inspireren. Sophie en Lien laten het je zien! Elke maandag om 19.00 uur komt de nieuwste vlog online. Alvast een voorproefje voor aanstaande weken? Thema’s die aan bod komen zijn besparen in de supermarkt, make-up hacks en goedkoop sporten.

Facebookpagina: https://www.facebook.com/goedkoopbe/
YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/goedkoopbe
Website: Goedkoop.be

Noot: voor meer informatie kunt u terecht bij Yvonne Bierings, mail: yvonne@goedkoop.be


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point bv, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz