persberichten.be
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


DiD-Vlaanderen, thuisbegeleiding voor leerlingen en studenten met emotionele problemen (augustus 2017)

DiD-Vlaanderen is een organisatie die coaches opleidt en op pad stuurt naar leerlingen en studenten met emotionele problemen op vraag van de ouders. Faalangst, examenstress, schoolmoeheid, gedragsstoornissen, verslavingen, leerstoornissen, concentratiestoornissen enz. kunnen door onze coaches behandeld worden.

Voor deze behandelingen maken zij gebruik van een techniek die EFT (Emotional Freedom Techniques) heet. Deze techniek heeft al vaak zijn doeltreffendheid bewezen en geeft sneller resultaat dan psychotherapie.

CliŽnten kunnen een keuze maken tussen individuele uren of pakketten tegen een betaalbaar uurtarief. Bij DiD-Vlaanderen zijn geen wachtlijsten, cliŽnten worden binnen de 24 uur geholpen.

E-mail: info@did.vlaanderen


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point bv, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz