persberichten.be
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Ashmei De beste hardloopkleding ter wereld

PURMEREND Erixoutdoor Ashmei, het jonge Britse merk is nieuw in Nederland.

Dat hardlopen populair is in Nederland weten we allemaal, maar intussen wordt de kleding die we dragen ook steeds belangrijker en functioneler. Steeds meer fabrikanten komen met nieuwe technische materialen. Zo komt Ashmei met een combinatie van Merinowol en Carbon.

Ashmei gebruikt natuurlijke vezels zoals Merinowol als basis voor hun kleding. Strakke designs met basiskleuren zwart, rood en wit. Lichtgewicht, perfecte pasvorm en mooie details zoals effectieve reflectiematerialen om op te vallen in het donker. Het beeldkenmerk van Ashmei (een streep) die op alle producten op de rug te zien is. De missie van Ashmei is simpel , running kleding ontwikkelen met alleen hoogwaardige materialen van de allerbeste kwaliteit. Dit heeft Ashmei bereikt door hun mission statement en dat is om niet te kijken naar de prijs maar naar de tevredenheid van het product en eindgebruiker. Het eind resultaat is totaal uniek, Ashmei ziet eruit als geen ander en presteert als geen ander.

Ashmei heeft meer dan 18 maanden gewerkt aan het fine-tunen van de toegepaste materialen. Door de combinatie van Merinowol en Carbon ontstond de perfecte sportkleding. Super licht van gewicht, slijtvast en een enorm draagcomfort. Merino en Carbon reguleert je lichaamstemperatuur en zorgt ervoor dat je het warm hebt wanneer het koud is en koel als het warm is. Het Ultimate softshell sportjack is gemaakt van materiaal dat 3x beter ademt dan het allerbeste laminaat. Het stopt de regen en houdt je voor zeker 45 minuten droog. Het Ultimate softshell sportjack is aan de voorkant voorzien van softshell materiaal, aan de achterzijde is gebruik gemaakt van Merino stretch stof die ervoor zorgt dat de overtollige warmte wordt afgevoerd. Het voelt dus niet klam en vochtig aan tijdens het sporten.

De basis van alle producten is Merinowol (100% natuurlijk), dat met zijn eigenschappen perfect is voor het fabriceren van sportkleding. Door de fijne structuur is het heel zacht, kriebelt niet en door de natuurlijke kenmerken blijft het soepel en krimpt niet in de was. Na lange test procedures van Ashmei had de kleding geen nare zweetgeuren opgenomen. Door deze eigenschappen heeft Ashmei gekozen voor dit materiaal om hun exclusieve sportkleding te fabriceren. Ashmei is perfecte kleding voor het beoefenen van uw favoriete sport en kan zeker als vrijetijd kleding gedragen worden. Ashmei werkt constant aan het ontwikkelen van hun producten en heeft inmiddels een groot assortiment met zowel dames als heren (sport) kleding.

Erixoutdoor is distributeur voor Ashmei Benelux. Voor meer informatie bezoekt u www.erixoutdoor.com


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point bv, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz