persberichten.be
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Opleiding voor hulpverleners in de gezondheidszorg

Op 4 oktober start er weer een nieuwe eerstejaarsgroep voor de deeltijd opleiding Traumaverwerking d.m.v. regressie-en reincarnatietherapie. Deze opleiding is bedoeld voor mensen die een nieuwe uitdaging aan willen gaan en hun kwaliteiten, kennis en vaardigheden als hulpverlener verder willen ontwikkelen.
Veel mensen lopen trauma s op in hun leven en als die trauma s onverwerkt blijven, veroorzaken ze vaak klachten en problemen en kunnen het levensgeluk en de levenskracht behoorlijk in de weg zitten.
Tijdens de opleiding traumaverwerking d.m.v. regressie- en reincarnatietherapie worden studenten opgeleid tot specialist traumaverwerking.

De studenten doorlopen twee trajecten gedurende de opleiding.
Het ene traject is gericht op de ontwikkeling van de toekomstige regressie-en reincarnatietherapeut.
Parallel hieraan loopt het tweede traject dat gericht is op het leren toepassen van het holografisch model.
Deze opleiding wordt na drie jaar afgesloten met een schriftelijk- en praktijkexamen.

Na drie jaar kunnen de afgestudeerden een eigen praktijk opstarten en/of binnen hun huidige baan de verworven vaardigheden als therapeut inzetten.
De opleidingslocatie is in de BBS Boschveld te Den Bosch en prima bereikbaar via openbaar of eigen vervoer.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via et contactformulier op de website www.rtnederland.nl of via de mail info@rtnederland.nl. Ze worden dan uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met een van de medewerkers van het opleidingsinstituut RTNederland.

E-mail: voorzitter@rtnederland.nl


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point bv, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz