persberichten.be
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Nieuwe, nagelbijtende thriller Brieven aan Niemand (februari 2020)

- Thriller vol mysterie, spanning en een vleugje magisch realisme
- Deze psychologische pageturner met origineel plot is ideale vakantieliteratuur!

Met Brieven aan niemand schreef auteur Ellen Speybrouck in de eerste plaats over de weerslag van een gevangenisopsluiting. Hoofdpersonage Dylan, die meerdere jaren - naar eigen zeggen onschuldig - vastzat voor het bezit van kinderporno, probeert te re-integreren in de maatschappij. Dat gaat met vallen en opstaan. We volgen zijn moeizame stappen in een poging tot nieuwe start.

Gaandeweg worden steeds meer vragen opgeroepen. Kwam Dylan effectief onschuldig in de gevangenis terecht? Wat hebben de gebeurtenissen uit zijn verleden hiermee te maken? Op wie kan Dylan buiten de gevangenismuren nog echt vertrouwen? Meer en meer geheimen worden ontrafeld. Naarmate de suspense stijgt, wordt de lezer steeds vaker op het verkeerde been gezet, wat uitloopt in een schitterende apotheose.

Thriller
382 pagina's
ISBN 978 949 3111 080 - NUR 330
Prijs boek = 22,50 euro
Uitgeverij Beefcake Publishing
Verdeling Centraal Boekhuis
Vertegenwoordiging L&M Books
www.beefcakepublishing.be

E-mail: ellenspeybrouck@yahoo.com


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point bv, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz