persberichten.be
- bron van nieuws -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


De specialist in ramen en deuren; nu nog voordeliger (juli 2021)

Ramen en deuren vragen om onderhoud, vervanging bij renovatie of plaatsing bij nieuwbouw. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit wat de reden is waarom ramen en deuren uitgezocht worden. Waar het wel om gaat is de keuze van het materiaal waarbij de uitstraling belangrijk is voor de sfeer van het pand en de mate van onderhoud die vereist is. Het aanbod van Creon, de specialist in pvc en aluminium ramen en deuren, geeft u hierin een grote keus met prijzen die nog aantrekkelijker zijn dan u al van hen gewend bent.

Voordelen van pvc en aluminium
Hout wordt steeds vaker vervangen door pvc en dat is niet zo vreemd. Pvc kan geleverd worden in mooie houtstructuren waardoor het bijna niet van echt hout te onderscheiden is. De verkrijgbare kleuren voldoen aan bijna alle wensen, net als de mogelijkheid voor verschillende kleurcombinaties tussen de binnen- en buitenafwerking. Creon biedt pvc aan in verschillende profielen wat plaatsing van driedubbel isolatieglas mogelijk maakt, net als bij aluminium, iets wat bij een houten ramen of deuren niet altijd mogelijk is.

Aluminium is een ander materiaal dat veel mogelijkheden kent. Creon heeft als specialist ook hierin een uitgebreid aanbod ramen en deuren in verschillende uitvoeringen. Aluminium is robuuster dan pvc en heeft nog minder behoefte aan onderhoud. Met aluminium ramen en deuren doet u een echte investering gericht op de toekomst. De aanschafprijs ligt dan wel wat hoger, de levensduur is zelfs nog langer dan die van pvc en maakt deze aankoopkosten meer dan goed. Aluminium kan geleverd worden in verschillende laksoorten en in bijna iedere kleur die denkbaar is.

Onderhoud
Zowel pvc als aluminium is onderhoudsvrij, u hoeft dus niet te schilderen en met de scherpe prijzen van Creon wordt het heel aantrekkelijk een uitgestelde renovatie alsnog uit te voeren. Het onderhoud is zowel bij pvc ramen en deuren als bij de uitvoering in aluminium eigenlijk hetzelfde. Agressieve schoonmaakmiddelen en schuursponzen zijn uit den boze. Schoon water, Ph-neutraal reinigingsmiddel een trekker en een zachte doek om de ramen en deuren mee droog te wrijven zijn voldoende. Eens in het jaar vragen beide materialen om een beetje olie zodat de bewegende delen gesmeerd worden en er geen voortijdige slijtage ontstaat. Ander onderhoud is niet nodig.

Speciale opties
Zowel pvc als aluminium ramen en deuren kennen veel verschillende uitvoeringen en maten tot aan diverse typen schuifpuien toe, inclusief ventilatieroosters. Voor deze ramen en deuren van Creon zijn ook vliegenramen verkrijgbaar. U kunt kiezen uit rolgordijnen, klemramen, inzetramen of plissé vliegenramen. Voor schuifpuien zijn er luxe plissé vliegendeuren. Wilt u een afwijkende kleur raam- of deurkruk is dat geen probleem en bij pvc ramen en deuren kunt u er ook voor kiezen wel of niet roeden tussen de ramen te laten plaatsen.

Hout is een prachtig natuurlijk materiaal dat veel onderhoud vraagt voor een lange levensduur. Aluminium en pvc ramen en deuren bieden daarentegen alleen maar voordelen, nog verder uitgebreid door het volledige pakket aan mogelijkheden en de mooie prijzen van Creon. Tel daarbij op de lange, onderhoudsvrije levensduur, de prachtige uitstraling geschikt voor eigenlijk ieder type pand en het wordt wel heel moeilijk kiezen bij Creon.


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point bv, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz